Attraktioner og seværdigheder på og nær Rømø

På Rømø har I natur til alle sider. Det voldsomme Vesterhav og det stille vadehav. Her findes en af Europas fineste og bredeste strande, der flere steder er 2-3 kilometer bred. På Rømø kan I opleve den årlige jazzfestival og dragefestival, som finder sted i henholdsvis juni og september måned.

Ribe er fuld af spændende oplevelser for hele familien. Rejs 1000 år tilbage i tiden. Se hvordan Vikingerne levede og følg Ribes udvikling op gennem Middelalderen. Ved ebbe kan I tage traktorbussen til Mandø og fylde lungerne med frisk luft. Se eksotiske dyr i øjnene, hop på hovedet i svømmebadet, og kast jer ud i et slag bowling eller minigolf.

Ribe VikingeCenter - Træd ind i vikingernes verden. Rejs 1000 år tilbage i tiden. Vikingeskibet ligger ved kajen, hvor der arbejdes og handles. Gå en tur i Ribe By, år 825, hvor I kan lugte, høre og smage vikingetiden. På storgården græsser de islandske heste, gnisterne springer i smedjen, og der laves mad ved ildstedet. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Vadehavscentret - Udstillinger om naturen og kulturen ved Vadehavet for hele familien. Multimedieshow med dramatisk film-, video-, billed- og lydforestilling i et stormflodstruet område. Fang en krabbe i rørebassinet eller lav en stormflod i digekarret. Lær om tidevandet, og om et af verdens største spisekamre for millioner af trækfugle. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Rabat til mere end 50 attraktioner
Når I er på ferie med DanCenter, kan I på jeres lokalkontor få udleveret et rabathæfte, som giver rabat til mere end 50 attraktioner og seværdigheder i hele Danmark, læs mere her - Rabat til attraktioner.